Værdier og sikkerhed

VFB- svømning

Klubben med en lang historie


Klubben er af den ældste af sin slags i Randers og omegn. Vi ved derfor, hvad der skal lægges vægt på, når børn og voksne skal lære at svømme eller bare have en hyggelig eftermiddag/aften.


 


Vores svømmeklub rummer alt fra hygge til lærerige svømmetimer. Vi tilbyder de bedste faciliteter indenfor hjælpemidler og legetøj. Klubben holder til i svømmehallen på Søndermarksskolen i Vorup. Vi har legetøj til alle størrelser, to vipper og meget andet.


 


Vi sætter sikkerheden i top, så der vil altid være en uddannet livredder tilstede. Alle i klubben har taget førstehjælpskurset, samt er uddannet til at bruge vores anskaffede hjertestarter. Vi takker Hjerteforeningen,  som har muliggjort dette projekt.


Værdigrundlag

Alle skal have muligheden for at lære at svømme


Det er vigtig for os som svømmeklub at alle får muligheden for at lære at svømme. Der er derfor et mål for os at  VFB-svøm er en svømmeklub med rummelighed og  vi vil arbejde for at kunne tilbyde svømning for alle.

Sikkerhed og kvalitet i top1

2

3

4

5

Livreddere og førstehjælp

Vores svømmepersonle får hvert år opdateret førstehjælpsbeviset og kan bjerge personer samt give livreddende førstehjælp.

Hjertestarter i svømmehallen

Da vi udbyder hold i alle aldersgrupper har vi også en hjertestarter i svømmehallen som vores personale er uddannet til at bruge.

Uddannede svømmeinstruktører

Undervisning foregår ved uddannede svømmeinstruketører som kan tilrettelægge træningsprogrammer efter behov

Svømmemedhælpere i vandet

Til de mindre øvede vil der være svømmemedhjælpere i vandet til at hjælpe de små med at være kunsten at svømme.

Overblikket i svømmehallen

Vores svømmepersonale  er trænet til altid at bevare roen og have overblikket samt stoppe ulykker inden de sker.